Президентът на руската федерация по художествена гимнастика и старши треньор

...
Президентът на руската федерация по художествена гимнастика и старши треньор
Коментари Харесай

Ирина Винер благодари за подкрепата след наказанието й от ФИГ

Президентът на съветската федерация по художествена гимнастика и старши треньор на националния тим Ирина Винер благодари на всички, които я поддържаха след отстраняването й от надпревари под егидата на Международната федерация по гимнастика (ФИГ), оповестява ТАСС.

" Относно вчерашните изказвания - доста съм признателна на всички, които ме поддържат. Дмитрий Чернишенко и Татяна Тарасова се изрекоха през вчерашния ден. Благодаря им за поддръжката. Ще работим за бъдещето. При нас всичко е наред, децата работят, демонстрират блестящи стратегии. Вече демонстрираме нов тип изкуство, представяме страхотни галаспектакли. И това се случва на фона на надпреварите. Ние единствено мечтаем за мир, всичко е обикновено ", сподели Винер.

Вчера от присъединяване в интернационалните надпревари за период от две години.

" Винер няма право да взе участие или да бъде акредитирана в каквато и да е роля в интернационално съревнование, в това число като треньор, началник на делегация или друга публична роля в което и да е събитие на ФИГ за интервал от две години, които ще влязат в действие един ден след повдигането на ограниченията на федерацията, свързани със обстановката в Украйна, или при изискване, че ограниченията на ФИГ бъдат анулирани в границите на пет години от датата на това решение ", се споделя в изказването на Световната централа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР