Президентът на РусияВладимир Путинпризова за преговори между Израел и палестинците,

...
Президентът на РусияВладимир Путинпризова за преговори между Израел и палестинците,
Коментари Харесай

Путин: Русия може да допринесе за уреждането на конфликта Хамас - Израел

Президентът на РусияВладимир Путинпризова за договаряния сред Израел и палестинците, като съобщи, че е належащо да се избегне разпростирането на спора, което би имало последици в целия свят, съобщи Българска национална телевизия.

" Необходимо е да се работи върху дипломацията вместо върху военния аспект и да се търсят решения за прекъсване на сраженията допустимо най-скоро ", съобщи Путин, съобщи Новини.бг.

" Второ, би трябвало да се върнем към процеса на договаряния, които би трябвало да бъдат допустими за всички страни, включително и за палестинците ", добави той.

Путин предизвести, че би трябвало да се избегне разпростиране на спора непременно, тъй като в случай че сходно нещо се случи, това ще има последици върху интернационалната обстановка, а освен върху района.

Руският президент добави, че Русия, която е част от Квартета за Близкия изток дружно със Съединени американски щати, Европейски Съюз и Организация на обединените нации, предназначен да играе ролята на медиатор, може да способства за този развой на споразумяване на спора.

Путин обаче сподели, че обстановката е толкоз сериозна, че е мъчно да се помогне на процеса на споразумяване на спора.

Вчера Путин съобщи, че е належащо основаването на самостоятелна и суверенна палестинска страна и че спорът е явен образец за неуспеха на политиката на Съединени американски щати в Близкия изток.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР