Президентът на Русия Владимир Путин се надявал да превземе Украйна

...
Президентът на Русия Владимир Путин се надявал да превземе Украйна
Коментари Харесай

Блицкригът се провали тотално! Путин се надявал да превземе Украйна за 3 дни

Президентът на Русия Владимир Путин се надявал да превземе Украйна за три дни, предадоха от Службата за сигурност на Украйна /СБУ/, представени от Gazeta.ua.

Именно подобен ресурс от хранителни запаси бил разпределен на съветски бойци, изпратени да се бият в Украйна, описа съветски заложник. „ На 24 февруари по време на ученията ни споделиха, че ще тръгнем по незнаен маршрут. Взехме храна и вода за три дни. Трябваше да се върнем в лагера след три дни. Същата нощ преминахме през граница на Украйна “, споделя руснакът. По заповед на висшето управление на Руската федерация телефоните и документите на бойците били прибрани, дадена им е храна и вода единствено за три дни. Руснакът призна, че бойните му приятели убиват цивилни и бомбардират украински градове.

„ И по този начин, проектът за блицкриг на Кремъл към този момент се провали. Ние сме на своя земя и ще я пазиме до последно! Заедно ще победим! “, пишат от СБУ. От началото на съветската инвазия в Украйна са починали над 2000 цивилни украинци и са разрушени стотици здания, в това число транспортни обекти, лечебни заведения, детски градини и жилища. Това съобщи през днешния ден украинската Служба за изключителни обстановки, съобщи организация " Ройтерс ". „ Деца, дами и хора от силите за защита губят живота си всеки час “, се споделя в известие на службата.

Междувременно бе обявено, че Европейският съюз е изключил седем съветски банки от интернационалната финансова система SWIFT, само че остави отвън възбраната две банкови институции, свързани с продажбите на течни изкопаеми горива, оповестява Официалният вестник на Европейски Съюз, представен от Франс прес. 27-те не разрешават и съветските медии РТ и " Спутник ", като възбраната влиза в действие неотложно. Изключването от SWIFT има за цел да бъде откъсната частично съветската стопанска система от международните финанси като наказателна мярка за съветската инвазия в Украйна. То е ориентирано против ВТБ, втората по величина банка в Русия, както и банка " Откритие ", Новикомбанк (финансиране на промишлеността), Промсвязбанк, банка " Россия ", Совкомбанк и ВЕБ (руската банка за развитие).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР