Президентът на Русия Владимир Путин прикани чуждестранните инвеститори да се

...
Президентът на Русия Владимир Путин прикани чуждестранните инвеститори да се
Коментари Харесай

Путин кани инвеститори в далечния изток на Русия

Президентът на Русия Владимир Путин прикани задграничните вложители да се ориентират в съдействието с Русия не от стандарти, а от актуалните действителности, съобщи ТАСС, представена от БГНЕС.
„ Важното е задграничните вложители, изобщо всички вложители, идващи в далечния изток, да не са в плен на стандартите, а да взимат решения, ориентирайки се не към вчерашния ден, а към бъдещето “, сподели Путин на среща с представители на задграничните настоятелен кръгове в границите на Източния стопански конгрес във Владивосток. Според съветския президент „ Далечният изток през днешния ден открива огромни вероятности за бизнеса в най-широк кръг от въпроси “.
Путин предложи да беседва с вложителите „ в неофициална поверителна конюнктура “ за това по какъв начин по-активно да се придвижват стопански начинания в далечния изток. „ Наш категоричен приоритет е последователното, сложно развиване на целия далекоизточен район “.
Путин напомни, че през последните години в този район са почнали да действат голям брой механизми за стимулиране на деловата интензивност, в това число митнически, данъчни и административни режими. „ Предлагаме на вложителите комфортни финансови принадлежности, развиваме инфраструктурата, енергетиката, превоза “, изброи Путин. Той призна, че напълно не всичко е направено, обяснявайки проблемите с голямата повърхност на района. Но все пак нарастват транспортните благоприятни условия на жп превоза, на пристанищата.
„ Създаваме оптимално удобни, във всеки случай се стремим към основаването на оптимално удобни условия за притока на капитали в далечния изток на Русия за растежа на успеваемостта и мащабите на осъществените тук планове “, означи Путин. Той обърна внимание на „ обективните естествени преимущества на района – преференциално географско състояние и висока осигуреност с запаси “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР