Президентът на Русия Владимир Путин препоръча днес на гражданите да

...
Президентът на Русия Владимир Путин препоръча днес на гражданите да
Коментари Харесай

Путин: Хората в Русия да не се запасяват с храна

Президентът на Русия Владимир Путин предложи през днешния ден на жителите да не се запасяват с хранителни артикули, защото доставките по магазините са обезпечени, съобщи ТАСС.

Държавният глава приказва при посещаване в центъра за мониторинг на обстановката с ковид, където бе съпроводен от премиера Михаил Мишустин. Путин се срещна със системата за инспекция на наличните ресурси от храни и на цените по магазините в районите на федерацията.

" Сега хората купуват доста хранителни артикули. Всъщност няма никакви проблеми. Ситуацията с доставките у нас е доста постоянна ", уточни Мишустин.

" Най-важното е хората да схващат, че /ситуацията/ е сигурна, с цел да не харчат пари за храни, които след това се постанова да изхвърлят ", сподели в отговор Владимир Путин, представен от Българска телеграфна агенция.

Установена е към този момент самоличността на близо 95 % от жителите на Русия, които са се върнали от страни огнища на новия вирус, заяви на президента кметът на Москва Сергей Собянин, който осведоми Путин за контрола върху тази група лица. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР