Президентът на Русия Владимир Путин отрече, че притежава дворец, предават

...
Президентът на Русия Владимир Путин отрече, че притежава дворец, предават
Коментари Харесай

Путин за двореца, приписван му от Навални: Скучно, девойки!

Президентът на Русия Владимир Путин отхвърли, че има замък, предават международните информационни организации.

Миналата седмица съветският опозиционер Алексей Навални разгласява двучасов документален филм с следствие, което разкрива, че президентът има замък за над 1 милиард $ на черноморския курортен град Геленджик, Краснодарски край.

Путин акцентира, че приписваният му замък в следствието на Навални нито е негова благосъстоятелност, нито на близки родственици.

Не съм гледал този филм просто поради липса на свободно време за гледане, сподели съветският водач по време на среща с съветски студенти на Деня на студентите.

Нищо от посоченото във кино лентата не е мое, нито на мои близки родственици, увери Путин и добави, че в никакъв случай не е имал сходно нещо.

Държавният глава означи още, че сходна информация се популяризира от повече от 10 година

Сега се открива добра опция. Те взеха решение да промиват мозъците на нашите жители с тези материали. Това просто е компилация. Монтаж. Ще употребявам езика на един добре прочут персонаж, който споделя: "Скучно, девойки ", продължи той.

Владимир Путин разяснява още, че не познава всички хора, упоменати в следствието.

По-рано представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че информацията в документалния филм на Навални, че Путин има замък в Геленджик, не е вярна и са "пълни нелепости ".

В документалния филм Навални разкрива по какъв начин Путин е финансирал двореца с повърхност 17 691 квадратни метра на Черно море посредством схеми "рушвети за достъп ".

Документалният филм е гледан от повече от 85 милиона души в YouTube.
На фона на стартирането на кино лентата и арестуването на Навални в Русия се организираха митинги допълнително от 100 обитаеми места против задържането на опозиционера.

44-годишният съветски опозиционер бе арестуван на летище "Шереметиево " в Москва по-малко от час след идването си от Германия, където се възстановяваше 5 месеца от отравяне с новичок, което се допуска, че е по заповед на президента Владимир Путин.
Опозиционерът ще остане в ареста 30 дни.

Критикът на Кремъл и деятел против корупцията се разболя след качването си на аероплан в Сибир през август 2020 година По-късно той бе приет в болница в Берлин. Германия твърди, че има доказателства, че Навални е токсичен с новичок, само че Москва отвръща, че лекарите не са разкрили следи от отрова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР