Президентът на Русия Владимир Путин определи действията на руската армия

...
Президентът на Русия Владимир Путин определи действията на руската армия
Коментари Харесай

Путин: Действията на руската армия в Украйна са геройство

Президентът на Русия Владимир Путин дефинира дейностите на съветската войска в Украйна като мъжество и връчи посмъртно медал за смелост на умрял съветски боец, съобщи Нова телевизия. Той съобщи, че руснаците и украинците са един народ, само че упрекна украинската войска, че е взела за заложници стотици чужденци, в това число възпитаници.

„ Руските военни са обезпечили филантропични коридори на цивилните да изоставен, само че украинската войска употребява цивилни като живи щитове. По този метод са се биели единствено нацистите, които са били брутални с локалното население. Нашите военни вършат всичко допустимо, с цел да няма цивилни жертви измежду украинците”, сподели съветският президент по време на съвещанието на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Путин в детайли анализирал вчерашното послание на Макрон към французите и не се съгласил с доста от тезите. Особено се обидил от определението, че е неистина, че Русия води битка с нацизма в Украйна”. “По този мотив бяха дадени аргументирани обяснения за значителната роля на неонацистите в държавната политика на Киев”, оповестяват от Кремъл. Путин укорил Макрон, че нищо не споделя за саботажа на Минските договорености от страна на Украйна и премълчава многогодишния геноцид във връзка с мирните поданици на Донбас.

“Задачите на специфичната интервенция ще бъдат изпълнени, а опитите да се завоюва време посредством удължение на договарянията ще доведат единствено до това, че в нашата позиция ще се появят спомагателни претенции към Киев”, обобщава Кремъл.

Русия не е жертва на експанзия - тя е агресор

Путин се е подразнил изключително доста от следните думи на Макрон в снощното му телевизионно изказване от Елисейския замък: " Президентът Путин избра войната. Тази война не е спор сред НАТО и Запада, от една страна, и Русия, въпреки това. Русия не е нападната, тя е агресор. Още по-малко тази война е битка против нацизма, както я показва безпомощната агитация. Това е неистина, засегнатост към историята на Русия и Украйна, към паметта на по-възрастните хора в нашите страни, които са се борели един до друг против нацизма ".

Днес стартира вторият кръг договаряния сред Русия и Украйна. Двете делегации се срещнаха в Беловежката гора в Беларус. Разговорът стартира с здрависване и се чака да продължат няколко часа. Ръководителят на съветската делегация съобщи, че договарянията ще продължат толкоз дълго, колкото е належащо за реализиране на сделка. Първият тур на мирните договаряния се организира на 28-ми февруари и продължи 5 часа.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР