Президентът на република Мадагаскар Андри Ражоелина удостои халфа на Лудогорец

...
Президентът на република Мадагаскар Андри Ражоелина удостои халфа на Лудогорец
Коментари Харесай

Рицарски орден за играч на Лудогорец

Президентът на република Мадагаскар Андри Ражоелина удостои халфа на Лудогорец Абел Анисе и още двама играчи на националния отбор с най-високата степен рицарски медал за особени заслуги към страната. Събитието се състоя през вчерашния ден в столицата на островната страна Антананариво, осведомят от Лудогорец.

Анисе, който неотдавна бе определен за капитан на националния отбор, и съотборниците му получиха ордените поради страхотното показване на Мадагаскар на последните финали на Купата на Африканските народи, която се организира през лятото в Египет. Както е известно, отборът бе безспорен дебютант, само че стигна четвъртфинал, където отстъпи на Тунис.

Повечето играчи на Мадагаскар бяха удостоени със същото отличие незабавно след края на конкуренцията през юли, само че поради задължения с Лудогорец Анисе пропусна първата гала.

" Това самопризнание ме кара да се усещам горделив. Този медал значи мното за мен ", съобщи Абел Анисе, който в събота ще изведе Мадагаскар в квалификацията за купата на Африканските народи против Етиопия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР