Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес си върна доброто настроение

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес си върна доброто настроение
Коментари Харесай

Перес: Неймар или Мбапе? И двамата!

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес си върна положителното въодушевление след завръщането на Зинедин Зидан отпред на " белия балет ". Реал ще изпрати нулев сезон, само че към този момент гледа с възторг към бъдещето. Веднага след представянето на Зидан на " Сантяго Бернабеу ", Перес се появи на благотворително събитие в испанската столица. Той незабавно беше " нападнат " от присъстващите публицисти с въпроси за футбола. " Между Реал Мадрид и Зинедин Зидан има любовна история, която трае към този момент 18 години. Той е човек, който провокира възторг, освен в Испания, а и по целия свят. Видях реакциите в чужбина и се убедих в това. Промени в Реал ще има, само че за гражданска война е пресилено да се приказва. Сега най-важното е да приключим сезона и да се подготвим за идващия ", разяснява Перес, който косвено отхвърли опцията за завръщането на Кристиано Роналдо на " Сантяго Бернабеу ".
" Кристиано е там, където е и се оправя доста добре ", сподели Перес, който беше запитан и за опцията да бъде притеглен Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен.
" Зидан е французин, може да направи нещо по въпроса ", пошегува се предприемачът. За край той беше помолен да направи избор всред Мбапе и съотборника му в ПСЖ Неймар избира.
" И двамата ", отговори Перес, преди да се причисли към събитието, проведено от Естебан Гранеро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР