Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес отрече да е

...
Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес отрече да е
Коментари Харесай

Флорентино Перес отрече да има общо с раздялата на Лионел Меси с Барселона

Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес отхвърли да е играл каквато и да е роля в раздялата на Лионел Меси с Барселона.

Перес разгласява изказване, в което се отхвърля всякаква връзка с края на кариерата на Меси на " Камп Ноу ", откакто беше обвързван с този въпрос от някогашен чиновник на Барселона, който подаде оставка след неуспеха при опитите на клуба да задържи звездата.

Перес помоли Хуанме Лопес да отдръпна изявлението си, че президентът на " белите " е другар на изпълнителния шеф на Барса - Феран Ревертер, и го е убедил да не задържа Меси.

Барселона изпитва съществени финансови усложнения и не можа да впише новия контракт на Лионел Меси в разпоредбите за финансов феърплей на испанската лига. Меси напусна " Камп Ноу " след 17 сезона и подписа с Пари Сен Жермен.

Лопес подаде оставка в неделя, заявявайки, че е отчаян от президента на Барселона Жоан Лапорта, който " ще остане в историята като президента, уволнил Меси ".

Флорентино Перес изрично съобщи, че изказванието, че той е бил дълготраен другар с Феран Ревертер е " напълно неопределено ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР