Президентът на ПСЖ Насер Ал Хелайфи е съдействал за трансфера

...
Президентът на ПСЖ Насер Ал Хелайфи е съдействал за трансфера
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ уреди трансфер на Бешикташ

Президентът на ПСЖ Насер Ал Хелайфи е съдействал за прехвърлянето на либийския национал Муатасем Ал Мусрати от Брага в Бешикташ, написа журналистът Яиз Сабунджоолу. " Черните орли " бяха много дейни в последния ден от трансферния прозорец в южната ни съседка, като се укрепиха с Ал Мусрати и Ернест Мучи от Легия Варшава. 

Грандът от Истанбул е пратил оферта за наем плюс наложителна алтернатива за закупуване на стойност 12 млн. евро за Ал Мусрати. Президентът на Брага Антонио Салвадор обаче не е бил склонен да пусне един от главните си футболисти. Тогава се е намесил Ал Хелайфи, който има акции в португалския клуб, а също така е непосредствен другар и на новия необут на Бешикташ Хасан Арат. Катарецът оповестил на Салвадор, че би трябвало да одобри офертата на " черните орли ", като по този метод договорката се е осъществила. 

BİLGİ | Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın yakın arkadaşı, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, hisse sahibi olduğu Braga kulübünün başkanı António Salvador’u arıyor ve teklifi kabul etmelerini söylüyor. İş bitiyor.
— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu)
Муатасем Ал Мусрати беше част от Брага от лятото на 2020 година, когато е притеглен със свободен трансфер от Витория Гимараеш. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР