Президентът на последния в Серия А Бреша - Масимо Челино,

...
Президентът на последния в Серия А Бреша - Масимо Челино,
Коментари Харесай

Челино продължава да упорства: Бреша повече няма да играе през този сезон

Президентът на последния в Серия " А " Бреша - Масимо Челино, продължава да поддържа твърдата си позиция, че сезонът в Италия не би трябвало да бъде възобновен.

" Повтарям, че в случай че още веднъж има мачове, просто няма да пусна тима си да играе. Това не е празна провокация. Ако желаят, да вземат точки, поемам цялата отговорност за това. Виждам прекомерно огромен нарцисизъм и премного хора, които се пробват да извлекат оптималното от обстановката. Клаудио Лотито желае отборите да се върнат на терена? Аз чувам единствено тези, които го заслужават. Дори не знам дали Лотито съставлява Лацио, защото той е единствено президента на техния Борд на шефовете.

 Президентът на Бреша: Ще извадя тима, в случай че ни накарат да доиграем сезона! В УЕФА са арогантни

Що се отнася до футболната федерация и Габриеле Гравина, те по-скоро би трябвало да се концентрират върху инспекцията на финансовата обстановка на клубовете и по-малко върху появите по малкия екран. Сериозно приказвам - дано се разходят из Бреша и да видят какво се случва тук. Нито диря някакви преимущества, нито се опасявам от изпадане, тъй като знам, че клубът няма да банкрутира и още веднъж ще си заслужим мястото в Серия " А " ", безапелационен бе Челино пред " Джорнале ди Бреша ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР