Президентът на Международния олимпийски комитет Томас Бах поздрави организаторите на

...
Президентът на Международния олимпийски комитет Томас Бах поздрави организаторите на
Коментари Харесай

Томас Бах похвали организационния комитет за Олимпийските игри в Бризбън през 2032 година

Президентът на Международния олимпийски комитет Томас Бах поздрави уредниците на Летните олимпийски игри през 2032 година за чудесното обмисляне, което са създали за идния след десетилетие състезателен конгрес.

35-ото издание на Олимпийските игри ще се организира в австралийски град Бризбън, а при започване на април бе избран и 20-членният ръб организационния комитет. По тази причина Бах и екипът му вършат посещаване на Зеления континент, с цел да се срещнат с хората, които ще дават отговор за провеждането на Олимпиадата.

    " Не единствено сме удовлетворени, ами напряко сме впечатлени от това, което видяхме. Кампанията стартира по превъзходен метод ", сподели Бах пред кореспонденти в Сидни, където бе и срещата.

    " Останахме доста впечатлено от качествата на хората в организационния комитет, от разнообразието и насочеността, които имат те. В борда има доста спортисти, както и двама представители на коренното население на Австралия. Бих определил тази първа среща с уредниците като меден месец ", сподели още германецът.

Той обаче предизвести, че и преди МОК е попадал на въодушевени организационни комитети, само че по-късно са се появявали проблеми.

    " Както във всеки брак, по този начин и тук нашите връзки ще имат възходи и падения. Но взаимното почитание и ентусиазмът ще ни оказват помощ да преодолеем непредвидените трудности ", сподели още Бах.

През идната седмица Бах и екипът му ще посетят някои от другите страни в Океания, след което ще се върнат в Австралия за посещаване на Бризбън.

Досега Австралия два пъти е провела олимпийски игри. През 1956 година хазаин бе Мелбърн, а през 2000 година най-големият състезателен конгрес се организира в Сидни.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР