Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отново е тук и

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отново е тук и
Коментари Харесай

Крушарски: Само младо гадже може да ме озапти, жена ми -...

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски още веднъж е тук и по-силен отвсякога. Бизнесменът от село Говедарци наруши обета за безмълвие по присъщ единствено за него метод. Този път той блесна с лафове след конгреса на БФС, на който Борислав Михайлов беше избран отново за президент на родния футбол. Крушарски направи паметно изявление, откакто беше запитан по какъв начин ще разяснява свадите, сътворени от Пенев и Дражев, както и думите на Ел Голеадор, че " мачът е бил уречен ".

" Кои кавги? Вие единствено кавги виждате, при такава спокойна конюнктура. Това, че някои хора се изричат неподготвени, какъв скандал е, не видях да има скандал. Любо се обиди и си потегли. Ако бях аз претендент, щях да остана до края, с цел да стисна ръката на спечелилия. Това е феърплеят. Затова приказвам от самото начало, в случай че си спомняте. Откакто се занимавам с този футбол, приказвам единствено за феърплей и хубави работи ", разяснява Крушарски, който очевидно беше в преповдигнато въодушевление.

" Благодаря ви за въпросчето, само че недейте да нагнетявате. Такива въпросчета към този момент не ми задавайте. Кой ще ме уговори мен? Представяш ли си някой да ме уговори? Мен жена ми не може да ме уговори, та някой различен... Е, някое по-малко гадже може, да! Друго има ли, че тичам да се срещна с момчетата, че отпътувам отново за Аржентина и няма да съм тук един месец ", добави Крушарски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР