Президентът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас заяви, че според

...
Президентът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас заяви, че според
Коментари Харесай

Шефът на Ла Лига: В аптеката е по-опасно, отколкото на игрището

Президентът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас съобщи, че съгласно него е безвредно професионалните тимове да възобновят тренировки. Той даже стигна по-далеч, добавяйки, че счита ходенето до аптеката за надалеч по-опасно от заниманията на игрището.

" Има по-голям риск от заразяване при вървене до аптеката, в сравнение с подготовка. Знаем, че хората се опасяват, само че подхващаме нужните ограничения за сигурност, с цел да може футболът да се завърне ", разяснява Тебас.
Испанският футбол без почитатели до края на лятото? Испания е измежду най-засегнатите от COVID-19 страни в света
Все още няма дата за възобновяване на спрения поради пандемията сезон, само че клубовете от Ла Лига към този момент се готвят интензивно за него. Днес грандовете " Барселона ", " Реал " Мадрид и " Атлетико " ще подложат играчите си на проби за COVID-19 преди обновяване на подготвителния развой. Същото в идващите дни ще създадат и останалите тимове от Примера и Сегунда дивисион.

Тебас държи акцията да бъде приключена, а това е измежду дребното неща, за които има единодушие сред него и президента на испанската футболна федерация Луис Рубиалес.
Шефът на Ла Лига: Професионалният футбол може да изчезне "Не разбирам за какво да играеш пред празни трибуни би било по-опасно от други действия ", съобщи Хавиер Тебас
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР