Президентът на Иран обмисля да отмени пътуването си за заседанието

...
Президентът на Иран обмисля да отмени пътуването си за заседанието
Коментари Харесай

Рохани може да отмени пътуването си до САЩ

Президентът на Иран обмисля да анулира пътуването си за съвещанието на Организация на обединените нации, в случай че Съединени американски щати не издадат виза за него и иранския външен министър, заяви Fox News.

Той чака визите да бъдат издадени през идващите няколко часа. Иранските управляващи към този момент са изпратили нота до Съединени американски щати, в която отхвърлят присъединяване в офанзивата против рафинерия в Саудитска Арабия.

„ Ефектът на американския напън над Иран доближи своя връх и в този момент понижава. През последните седмици следим усъвършенстване в икономическите резултати на страната. Разбира се това не значи, че сме решили всички въпроси. Правителството обаче е способно да внесе повече нормалност. Иранският народ е последовател на мира и разговора “, съобщи Рохани.

Той съобщи, че американските представители не основават положителна атмосфера, а ускоряват натиска над Иран с обвинявания без доказателства. Рохани разгласи, че възнамерява развиване на банковата система с тази на Русия и страните от Евразия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР