Президентът на Германския футболен съюз Бернд Нойендорф не изключи възможността

...
Президентът на Германския футболен съюз Бернд Нойендорф не изключи възможността
Коментари Харесай

Подновяват договора на Нагелсман с Бундестима

Президентът на Германския футболен съюз Бернд Нойендорф не изключи опцията да възобнови контракта на селекционера на националния тим Юлиан Нагелсман преди Европейското състезание това лято.

Бившият треньор на Хофенхайм, Република България Лайпциг и Байерн Мюнхен Нагелсман бе назначен през есента на кратковременен контракт до края на Евро 2024, на което Германия е хазаин.

Той сподели тази седмица, че би желал изясненост за бъдещето си преди шампионата.

Нойендорф сподели в четвъртък, че " сигурно ще бъде взето под внимание такова предпочитание " и че би приветствал Нагелсман да остане на поста си.

" Той е изцяло предан на работата си и с федерацията и демонстрира огромна пристрастеност ", сподели Нойендорф, представен от ДПА.

Спортното списание Кикер заяви по-рано в четвъртък, че ГФС желае да възобнови контракта с Нагелсман, в случай че тимът се показа добре на Евро 2024.

Нагелсман беше уволнен от Байерн Мюнхен преди 12 месеца. Той сподели, че към този момент няма оферта, само че се твърди, че е свързван с завръщане в Байерн през лятото, когато неговият правоприемник Томас Тухел напусне.
 Нагелсман е спряган още веднъж за Байерн
Нагелсман е спряган още веднъж за Байерн

Ръководството хвърли виновността за уволнението му на Кан и Салихамиджич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР