Президентът на Франция Еманюел Макрон предложи да бъде създадена европейска

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон предложи да бъде създадена европейска
Коментари Харесай

Макрон ще бори фалшивите новини с...

Президентът на Франция Еманюел Макрон предложи да бъде основана европейска организация за битка с хакерските атаки и подправените вести, оповестяват Агенция Франс Прес и БГНЕС, представени от Нова телевизия.

В писмо за визията си за Европа, което ще бъде оповестено в редица огромни вестници в страни от Европейския съюз, президентът на Франция предлага редица промени в работата на 28-те страни.

" От Втората международна война насам, Европа не е била толкоз нужна на света, а в същото време, тя е изложена на огромна заплаха ", написа Макрон.

Той приканва да бъда основана европейска организация, която да се бори с хакерски атаки и операции в медиите и интернет. Според Еманюел Макрон, организацията ще може да изпраща специалисти на всяка държава-членка на Европейски Съюз, с цел да подсигурява електоралната сигурност, подложена на такива офанзиви.

В проектите си Макрон излага още искане за общоевропейска възбрана на финансирането на политически партии от непознати страни. Според президента на Франция, нужна е и промяна на Шенгенската зона. Реформата трябвало да се базира на уеднаквяване на разпоредбите за предоставяне на леговище на хора от страни отвън Общността, с цел да може Европа да се оправи с мигрантската рецесия.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР