Президентът на ЕНП Манфред Вебер изпрати поздравително писмо до председателя

...
Президентът на ЕНП Манфред Вебер изпрати поздравително писмо до председателя
Коментари Харесай

Манфред Вебер поздрави СДС за победата на изборите

Президентът на ЕНП Манфред Вебер изпрати приветствено писмо до ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов по отношение на успеха на ГЕРБ-СДС на парламентарните избори. В писмото се споделя:

„ Искам да Ви поздравя от все сърце за положителните резултати, които коалиция ГЕРБ–СДС реализира на парламентарните избори предходната неделя.

При увеличение на общата си национална поддръжка, обединението записва победа в множеството български области. Tози резултат ясно демонстрира, че българските жители чакат политическо водачество с потвърдени към този момент способи за взимане на политически решения, които могат да обезпечат по този начин нужната непоклатимост, поради сложната икономическа и геополитическа обстановка в Европа.

Този триумф е вследствие на решимостта на двете партии да се придържат към своите десноцентристки полезности, правила и проевропейски възгледи. Като президент на ЕНП постоянно се веселя да видя по какъв начин партиите-членки си сътрудничат, защото единствено единството в център-дясно може да ни даде опция да отговорим на упованията на нашите жители.

Преговорите за сформиране на държавно управление няма да бъдат лесни, само че съм уверен, че ръководителят на ГЕРБ Борисов и Вие ще дадете всичко от себе си, с цел да съберете задоволително политически партии към една мощна и сполучлива държавна стратегия. Бъдете сигурни, че имате поддръжката на цялото семейство на ЕНП в това ви начинание.

Пожелавам Ви триумф в идните договаряния! “
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР