Президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов бе много доволен от

...
Президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов бе много доволен от
Коментари Харесай

Босът на Дунав: Разговаряме с много треньори, утре ще обявим кой ще ни води

Президентът на Дунав доктор Симеон Симеонов бе доста удовлетворен от представянето на неговия отбор против Берое. Босът на клуба не разкри кой ще е новият ментор на клуба, само че призна, че Людмил Киров е измежду любимците за поста.

“Днес останах удовлетворен от това, което видях на терена и желая по този начин да наподобява моят тим. На първо четене аз съм удовлетворен от показаното. Г-н Младенов е извънредно добър и перспективен тим и има огромно бъдеще. Берое е класен тим, тъй че няма по какъв начин да не съм доволен”, сподели Симеонов.

“Неприятно съм сюрпризиран от приключването на информация за новия ментор. Разговаряме с доста треньори, Людмил Киров е сред тях, само че ще разберете на следващия ден какво ще обявим. Следете страницата на клуба. Не е редно почитателите да се месят в делата и аз им приканвам да ни поддържат. Над 15 имена ни бяха препоръчани, уповавам се да вземем вярното мнение. Малин Орачев е неповторим треньор и неповторим човек. За страдание не съумяха да се получат нещата на терена. Орачев остана като непознат детайл за почитателите, само че той свърши много огромна работа. Убеден съм, че имаме добър тим, колективът в съблекалнята е необикновен. Няма спорове, ние сме длъжни да се съберем и да покажем това, което можем”, сподели президентът на Дунав.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР