Президентът на БСП г-н Радев се заявява като политически опонент,

...
Президентът на БСП г-н Радев се заявява като политически опонент,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов определи президента Радев като политически опонент

Президентът на Българска социалистическа партия господин Радев се декларира като политически конкурент, а не като държавен глава, който би трябвало да бъде обединител на нацията, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. " Това е човек, който с неговия си боен нрав желае да покаже, че не зачита правовия ред в страната ", съобщи Цветанов. Той посочи, че при всички договаряния за влизане в Европейски Съюз, страната е затваряла всички глави - по правораздаване и по вътрешен ред, с цел да се приближи до правовия ред, характерен на развитите демокрации.

Цветанов означи, че Законът за държавните чиновници подсигурява назначението на хора, които могат да работят без значение от политическите пристрастия на партиите, които идват на власт. Важно е експертите да си правят работата, а не да живеят под боязън и да ги грози уволняване, уточни Цветанов. По думите му в министерствата работят доста хора, назначени при държавните управления на Българска социалистическа партия и Национална движение „Симеон Втори".

" Искам да кажа на господин Радев, че в случай че счита да вкарва военно състояние - той е в правото си, само че има либерален и правов ред, и всяко едно уволняване минава през съответните процедури ", сподели Цветанов.
Той напомни, че когато е бил министър на вътрешните работи е назначил за шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас Милен Димитров, който е бил индивидът, направил оперативната реализация по задържането и осъждането на Митьо Очите, само че е бил уволнен в първия месец от ръководството на кабинета " Орешарски ".

Според Цветанов, когато президентът реши да се изкаже, той го прави единствено по адрес на премиера или по адрес на ГЕРБ, а е значимо да се работи надпартийно за значимите тематики на страната и да се затвърди позицията, построена по време на българското председателство на Европейски Съюз. В този интервал страната е станала мощен фактор на Балканите, а гласът й се чува все по ясно в Европейски Съюз, сподели още Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков и кметовете на Велико Търново - Даниел Панов и на Горна Оряховица - Добромир Добрев откриха ремонтирания със средства от бюджета на Агенция " Пътна инфраструктура " сектор Г. Оряховица - Арбанаси, който е част от пътя В. Търново - Г. Оряховица, както и на сектор от ул. " Иван Момчилов " в Г. Оряховица, реконструиран със средства от Оперативна стратегия " Региони в напредък ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР