Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски бе доволен от представянето

...
Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски бе доволен от представянето
Коментари Харесай

Босът на Ботев: Скоро клубът ще има нов собственик

Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски бе удовлетворен от представянето на отбора в Лига Европа. „ Канарчетата “ доближиха до трети кръг на шампионата, където отпандаха от португалския Маритимо.

„ Аз мисля, че спрямо всички останали български тимове, се представихме почтено. В тези мачове като се изключи че успяхме да натрупаме опит, ни липсваше малко шанс. Поздравих играчите и целия треньорски щаб, тъй като смятам представянето ни за почтено. Всичко това бе от изгода за нас и в тези мачове тимът израства. Надявам се, че ще си извлечем всички нужни поучения и ще продължим с напредъка ”, разяснява Палийски.

„ Изводите са, че това са турнирни борби и в тях би трябвало да се влиза с пределна мотивация. Сами виждате, че най-малката неточност се санкционира, изключително когато сме в по-горните кръгове. Там дребните неточности не се простят. И ние имахме своите шансове в реванша против Маритимо, само че очевидно Господ по този начин беше решил да не сме ние “, продължи босът на „ канарчетата “.

„ Участието ни в Лига Европа подсигурява финансова непоклатимост. Ние в управлението имаме някаква концепция приходите къде и по какъв начин да бъдат разпределени. Когато това се случи, ще осведомяваме особено нашата общност, която доста се вълнува от даден наболял проблем (визира градежа на стадиона – б.р.). Финансово тимът си има постоянен бюджет, който си покрива разноските за тима. Няма нищо притеснително. ”

„ Относно футболистите, които би трябвало да вземем на дадените позиции – треньорът има картбланш, ще може да избере нужните му играчи. Когато бъдат утвърдени, ще дойдат в тима. Невралгичните зони, на които търсим футболисти по думите на треньорския щаб, са три. ”

„ Мислим, че отборът, който сме събрали, и колективът са на нужното равнище и с доста малко надграждане би трябвало да реализираме триумфи. Самите мачове в Европа се отразяват на тима добре, на последователите. Тук е моментът особено да благодаря на почитателите, че тези 5 хиляди километра не бяха спънка за тях и ни поддържаха. Поклон пред тези всички почитатели. Мислим да надградим и да не се предаваме, битката продължава. Може би ще се стигне до някаква отмалялост от всички тези мачове, пътувания, а и емоциите… Малко или доста самото отпадане ще повлияе, само че момчетата потвърдиха, че имат темперамент бързо да излизат от такива обстановки. Концентрираме се върху мача, който ни следва за Суперкупата на България против Лудогорец, а по-късно продължаваме в шампионата. ”

„ Понеже се появиха много спекулации в последно време, че този щял да строи тази естрада, оня – другата… Няма такова нещо. Никой не е изявил предпочитание да строи. Това, което би трябвало да се свърши, е всички ние да се обединим и да се откри излаз. Трябва в действителност нещо да се случи, а освен да приказваме и да си обещаваме. Имаме някаква концепция в управлението. Каквото има, ще го кажем “, сподели още Палийски.

„ Скоро Ботев публично ще има нов притежател в лицето на Георги Самуилов. Всичко е обезпечено. Тази седмица ще се направи последната стъпка, която би трябвало да се извърши. Тя би трябвало да се предприеме от съдружие „ Футболен клуб Ботев ” и има неща, които те би трябвало да одобряват. Събитията не са спрели да се движат. Работим доста по този въпрос и мисля, че даже най-дребните елементи са изчистени. Имаме подготвеност това да се случи ”, приключи Палийски.

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР