Президентът на БФС Димитър Бербатов даде обширно интервю в предаването

...
Президентът на БФС Димитър Бербатов даде обширно интервю в предаването
Коментари Харесай

Бербатов: Имаше един мач с Левски, който загубихме, а аз пропуснах гол - това бе катарзис за мен

Президентът на БФС Димитър Бербатов даде обстойно изявление в предаването " Седмицата на Дарик " по Дарик радио, в който разкри някои забавни детайлности от своя живот, като даже разкри, че към този момент от съвсем три години е станал веган.

" Мъжкото другарство и рицарството е развой, в който растеш и самичък си налагаш морални полезности, с цел да се развиваш. Можех да не бъда предан към моите другари, само че не бях подобен. Така стигаш до стадий, в който знаеш, че на тези другари можеш да се довериш за каквото и да е. Когато можеш да покажеш, че можеш да си почтен и прям с приятелите си, тогава има същинско доверие. По-правилното е да не се притесняваш да приказваш с другия ", съобщи той.
 Шеф на Пирин: Промяната във футбола е наложителна, Бербатов е точният човек
Шеф на Пирин: Промяната във футбола е наложителна, Бербатов е точният човек

Атанас Дафинов участва на митинга

Бербатов приказва за възмъжаването си и за преследването на задачите си: " Когато преодоляваш компликациите, тогава възмъжаваш. Това е един несъзнателен развой. Аз виждам филми и чета книги, с цел да виждам другите по какъв начин са се развивали. Компасът ти постоянно би трябвало да е ориентиран към задачата ".

" Трудностите са ме построили подобен, какъвто съм. Добрите времена основават слаби хора. Слабите хора основават сложни времена, а след това сложните времена основават мощни хора и това е кръговратът на живота. Имаше един мач с Левски, който загубихме, а аз пропуснах гол, това бе катарзис за мен в най-ранна възраст. Тогава се пробваха да ме пречупят, само че моята самодостатъчност ми оказа помощ да го преодолея. Тогава се чудех за какво идват толкоз упреци. Тогава се отказваш или продължаваш напред и аз продължих. Свикнал съм да бъда единак и тогава това ми оказа помощ да продължа напред. Аз имам вяра в знаците. Преди пандемията аз към този момент бях спрял с футбола и един ден се погледнах в огледалото и не се харесах. Премерих се и видях, че съм 91 кг, а по принцип съм бил 83-84. Казах си, че работата не е добре. Усетих, че имам всякакви болежки и започнах да се колебая. Ходих на доктори, които споделиха, че всичко ми е наред, а аз не се усещам добре. Тогава започваше пандемията, като попаднах на една книга за здравето. Тогава започнах да уча това, по какъв начин да се храня и от съвсем три години съм веган. Усетих го, че това е моето нещо и го пробвах това нещо, само че полека-лека. Интуицията ми го подсказа, тялото ми го подсказа ", сподели още Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР