Президентът на БФС Борислав Михайлов не пропусна да отбележи точка

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов не пропусна да отбележи точка
Коментари Харесай

Б. Михайлов си намери фен - президента на УЕФА

Президентът на БФС Борислав Михайлов не пропусна да означи точка в своя изгода в борбата си против опозицията, водена от Димитър Бербатов. Шефът на футболния съюз се похвали за своя среща с президента на УЕФА Александър Чеферин, от който е получил поддръжка. Тя се е състояла в Киев по време на честванията на 30-тата годишнина от основаването на Футболната асоциация на Украйна.

" В диалога си президентите на БФС и УЕФА разискаха вероятностите пред българския футбол и се сплотиха към тезата, че залегналите във визията на сегашното управление промени и планове подсигуряват напредъка на най-популярния спорт у нас ", написа формалният уебсайт на БФС. Посочва се също, че Михайлов е имал и диалози с представители на Борда на ФИФА, висши ръководители на УЕФА, както и президентите на футболните асоциации на Кипър, Полша, Литва, Латвия и Молдова.

В своя персонален блог във " Facebook " Борислав Михайлов добавя усещанията си от срещата с Чеферин. " Имах опция да проведа и дълъг и градивен диалог с моя добър другар Александър Чеферин, с който се обединихме към тезата, че бъдещето на българския футбол е в положителни ръце.  Не на последно място останах удивен от топлото отношение на локалните ентусиасти, които ме върнаха в най-славните години на българския футбол - тогава, когато националният ни тим, с мен като капитан, си заслужи международна популярност. Всички се надяваме тези времена да се повторят, а с работата си върша и ще продължа да върша всичко допустимо това да се случи ", написа в профила на Михайлов.

 

Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР