Президентът на БФС - Борислав Михайлов е на преговори в

...
Президентът на БФС - Борислав Михайлов е на преговори в
Коментари Харесай

Боби Михайлов преговаря за осъществяването на контрола България - Германия

Президентът на БФС - Борислав Михайлов е на договаряния в Германия за образуване на другарски мач със международната мощ по случай вековния празник на родната федерация. В тази задача му оказва помощ неговото вице - Михаил Касабов. Двамата отпътуваха за западноевропейската страна във вторник, а нощес следиха реванша от шампионската лига сред Байерн и ПСЖ на " Алианц Арена " в Мюнхен.
 Мартин Петров: Скоро ще дойдем на власт, парадокс е да работим дружно с Борислав Михайлов
Мартин Петров: Скоро ще дойдем на власт, парадокс е да работим дружно с Борислав Михайлов

" Ние си имаме цели и човешки правила, които в никакъв случай няма да прескочим "

Германия е хазаин на европейското състезание през 2024 година. Затова и не играе квалификации. Бундестимът обаче към момента не е оповестил дълготрайна стратегия. Засега доказани са другарските срещи с Перу (25 март) и Белгия (28 март). От БФС се надяват да създадат по този начин, че Германия да срещне нас през септември. Тогава " трикольорите " имат празна дата, тъй като ще вземат участие единствено в една евроквалификация - на 10.09 гостуваме на Черна гора.

Борислав Михайлов към този момент сложи цел пред националите. Той желае класиране за шампионата в Германия. Съставът на Младен Кръстаич е в група със Сърбия, Унгария, Черна гора и Литва. През този месец ни предстоят два конфликта. Стартираме похода към огромния конгрес с домакинство на Черна гора в Разград. То е на 24 март, петък, от 19:00 часа в Разград. След това наред е гостуването на Унгария. То е на 27 март, понеделник, от 21:45 часа. Кръстаич към този момент разгласи избраниците си за тези срещи. Изненадата пристигна от повиквателната за 25-годишния дебютант Ивайло Марков, който играе във втородивизионния полски Подбешкидзе. Този път селекционерът не включи в листата си нито един състезател на ЦСКА, написа " Тема Спорт ".
 БФС с пожелания към рожденика Кръстаич
БФС с пожелания към рожденика Кръстаич

Става на 49 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР