Президентът на БФХГ Илиана Раева коментира спора си с минстъра

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева коментира спора си с минстъра
Коментари Харесай

Илиана Раева: Министър Василев е млад човек с огромна енергия, извинихме се взаимно в кабинета му

Президентът на БФХГ Илиана Раева разяснява разногласието си с минстъра на спорта Радостин Василев. Половинката на Наско Сираков се извини на новия началник на спорта у нас и разкри детайлности от помирителната им среща. Раева бе посетител в предаването " 120 минути " по БТВ.

" Истината е, че с министъра сме от едната страна на барикадата. Президентите на федерациите би трябвало да работим с министъра на спорта. При нас няма значение дали са сини или червени. Има делегиран бюджет, който би трябвало да се даде на федерациите.
 Илиана Раева: Добре изяснихме обстановката с министър Василев
Илиана Раева: Добре изяснихме обстановката с министър Василев

" Всичко към този момент е минало "

Аз съм работила с 5-6 министъра и в никакъв случай не съм имала проблем, както и 90% от сътрудниците. Ние би трябвало да работим и да гледаме в една посока. Всичко беше доста бързо за 3 часа. Постъпи мъжки и се извини, предложения ме в кабинета му, изслушах го и аз му се извиних. Обсъдихме значими неща за бъдещето. Вярвам, че този младеж с голяма сила обявява желанието да направи доста неща за спорта и аз ще му допускам ", сподели Раева.

" Нещо генерално се е трансформирало в мен, защото доста постоянно рева. Мога да се разплача от всичко, а аз съм човек, който е забранил в залата да се плаче. Като играч в никакъв случай не съм плакала, само че в този момент рева за всичко - и красиво, и тъжно. Явно имам доста неизплакани сълзи ", показа Раева.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР