Президентът на БФХГ Илиана Раева благодари на феновете и ги

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева благодари на феновете и ги
Коментари Харесай

Илиана Раева: Приятели, елате да подкрепим Стилияна Николова

Президентът на БФХГ Илиана Раева благодари на почитателите и ги прикани за поддръжка на българките състезателки и в последните два дни на Световното състезание по художествена гимнастика в София.

" Скъпи другари, без значение от дъждовното време, елате през днешния ден в зала " Арена Армеец " да подкрепим малкият/голям войник Стилияна Николова! Благодаря на невероятните ни почитатели, които през вчерашния ден направиха изумителна атмосфера в залата и мощно приветстваха новите безспорни международни шампионки от ансамбъла! Респект! ", написа Раева във Facebook.

Днес първите 18 гимнастички от квалификациите стартират от нула и ще се борят за безспорната международна купа. Те ще изиграят по четири съчетания. Надпреварата стартира в 14.45 часа.
 Илиана Раева: Стилияна Николова e малката-голяма българска хала
Илиана Раева: Стилияна Николова e малката-голяма българска хала

Фантастичен играч, споделя тя

17-годишната Стилияна Николова към този момент завоюва три сребърни медала на финалите на обръч, бухалки и лента при дебюта си на Световното състезание. Днес тя ще се бори за медалите в многобоя, откакто зае второ място в квалификациите след италианката София Рафаели. Николова започва във втората група от 17.15 часа със стартов номер 2 и първо ще играе на топка.

Снощи ансамбълът на България в състав Женина Трашлиева, Рейчъл Стоянов, София Иванова, Маргарита Василева, Камелия Петрова и Радина Томова реализира извънреден триумф и завоюва безспорната международна купа в многобоя пред родна аудитория. За този тим това беше дебют на шампионат на планетата.

Българският отбор ще спори за медалите на финалите на обособените уреди в неделя.

Така преди последните два дни на шампионата в София България към този момент има четири оценки - едно златно и четири сребърни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР