Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви в понеделник на среща

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви в понеделник на среща
Коментари Харесай

Лукашенко: Докато не ме убиете, няма да има предсрочни избори

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи в понеделник на среща със чиновници на Минския цех за колесни трактори (МЗКТ), че няма да има повторни избори в страната, цитира думите му TACC.
" Никога няма да ме видите да направя нещо под напън. Няма да има (повторни избори). Тъй като няма да има нито МЗКТ, нито МАЗ, нито БЕЛАЗ, ще унищожим всичко след шест месеца ", цитира думите на Лукашенко беларускта държавна осведомителна организация БелТА.
 Лукашенко за повторни избори: Беларус ще загине като страна (ВИДЕО) Лукашенко за повторни избори: Беларус ще загине като страна (ВИДЕО)
Беларус ще загине като страна, в случай че се съгласи да организира повторни избори. Това съобщи президентът на страната Александър Лукашенко, изк...
" Говорите ли за несправедливи избори и желаете да проведете обективни избори? ", Попита президентът. " Отговарям на този въпрос. Проведохме избори. Докато не ме убиете, няма да има други избори. "
Той прикани за преразпределение на властта посредством конституционния развой, а не посредством улични дейности. " Не можете да дадете тази конституция на неразбираемо кого. Защото ще има проблеми ", сподели Лукашенко. Според организацията президентът е декларирал, че е подготвен да " споделя пълномощия ".
" Но не под напън и не посредством улицата ", сподели президентът и напомни, че в този момент се работи по разновидности за смяна на конституцията на страната, която планува преразпределение на пълномощията.
Лукашенко дойде в МЗКТ с хеликоптер, където беседва със чиновниците на предприятието на фона на известия за стачка там. Междувременно няколко десетки души се събраха покрай входа на МЗКТ, с цел да изразят взаимност с служащите. Освен това стотици служащи от електротехническия и тракторния цех се приближиха до завода.
 Лукашенко: Не ми трябват интернационалните медиатори Лукашенко: Не ми трябват интернационалните медиатори
Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи, че страната му няма потребност от интернационалните медиатори за разрешаване на обстановката въ...
По-рано медиите оповестяват, че огромните предприятия в Беларус имат намерение да стартират стачка в понеделник в символ на митинг против изборните резултати и бруталността от страна на органите на реда.
 
Всичко за Беларус
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР