Президентът на Барселона - Жоан Лапорта за неуспеха в преговорите

...
Президентът на Барселона - Жоан Лапорта за неуспеха в преговорите
Коментари Харесай

Жоан Лапорта: Трудно е да се разбере случилото се с Усман Дембеле

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта за неуспеха в договарянията за нов контракт с нападателя на отбора Усман Дембеле. Босът на каталунците упреква играча, че не си е намерил нов клуб.

" Трудно е да се разбере случилото се с Дембеле. Мисля, че той имаше съглашение с различен клуб. Останахме сюрпризирани, че не одобри офертата и на клуба от Англия. Усман избира да остане тук, което не е добре нито за него, нито за клуба. Сега той е част от тима. Треньорът Шави Ернандес би трябвало да работи върху сегашното, само че също по този начин и за бъдещето, в случай че Дембеле няма да е тук отсега нататък.

Самият той искаше да преподпише. После обаче Усман и сътрудникът му желаеха повече пари и всичко зацикли. Мениджърът му не сподели нищо съответно и имаше последици от това. Сторихме всичко по силите си, само че той не одобри предлагането ни. Дембеле сподели, че офертата ни е доста добра, само че след това се появи казусът с парите.

И когато ние като клуб отговорихме, че от наша позиция финансовите условия, които му предлагаме, са задоволително положителни, сътрудникът му реши да замълчи. В последна сметка трябваше да съобщим неприятната вест, че прекратяваме договарянията. Просто бяхме задължени да му покажем, че няма да сме част от този спектакъл.

Хубавата вест е, че през вчерашния ден, след титанични старания от наша страна, успяхме да записваме Адама Траоре и в случай че всичко е наред, същото ще стане и с Обамеянг ", сподели Лапорта.
 Юнайтед, Челси, Арсенал, Тотнъм? Никой не желае Дембеле! Французинът остава в Барса
Юнайтед, Челси, Арсенал, Тотнъм? Никой не желае Дембеле! Французинът остава в Барса

Той в действителност в никакъв случай не е бил даже покрай сключване с нито един клуб през този месец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР