Президентът на Барселона, довел Неймар в тима, Сандро Росел е

...
Президентът на Барселона, довел Неймар в тима, Сандро Росел е
Коментари Харесай

Сандро Росел: Меси иска Неймар обратно, защото е много умен

Президентът на Барселона, довел Неймар в отбора, Сандро Росел е безапелационен, че би върнал бразилеца на " Камп Ноу ". Според него това важи и за суперзвездата Лионел Меси, който е доста непосредствен с нападателя на Пари Сен Жермен.

" Меси, който е най-хубавият състезател в историята на футбола, е доста интелигентен. Ето за какво той желае до себе си другите водещи футболисти в света, с цел да завоюва всичко. Аз също бих подписал още веднъж с Неймар, само че с контракт, в който са заложени условия за спортни и публични резултати, както и да бъде длъжен да се държи добре. Това би трябвало да го има написано. Колко е съдействал Меси за Барселона? Уффф, доста, доста. Неговият принос за Барса е най-големият от самото основаване на клуба. Но същото по този начин и Барса има принос за Меси. Това е двустранна връзка. Няма да загубим вероятността - Меси ще си тръгне и ще остави незаличими мемоари, само че Барса ще продължи напред.

#RosellEnMD | ENTREVISTA EXCLUSIVA MD

Sandro Rosell: “Messi es muy listo y por eso quiere a Neymar”

@criscubero https://t.co/cZ800gnUvK
— Mundo Deportivo ( #yomequedoencasa) (@mundodeportivo) April 19, 2020
Меси е най-хубавият в историята на футбола за всички сезони. Въпреки че съгласно мен, като не съм справедлив, Роналдиньо беше също толкоз добър или даже повече в продължение на няколко акции. Нямам никакво подозрение, че той към момента не знае за какво го арестуваха. Някой го е измамил и не му е споделил истината. Той е футболът и се усмихва. Очаквам да продължи да мисли за футбола, само че най-много да продължи да се усмихва. Той беше основна част от тима и промени историята на Барселона. От групов скептицизъм до оптимизъм. В клуба се върнаха усмивката, магията и спортните резултати. Освен това той се явяваше като наставник на Меси ", разяснява Росел пред " Мундо Депортиво ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР