Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу обяви в интервю за

...
Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу обяви в интервю за
Коментари Харесай

Бартомеу: Меси вече преподписа, остава само снимката

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу разгласи в изявление за испанската телевизия “8tv”, че суперзвездата на каталунците Лионел Меси към този момент е възобновил контракта си и остава единствено “да се снима”.

“Отдадеността на Меси на Барселона е безгранична. Баща му към този момент постави подписа си върху новия контракт и остава единствено да се снимаме”, сподели президентът, представен от формалния уебсайт на клуба.

Бартомеу разгласи това още на 5 септември, само че след това се появиха голям брой информации в испанските медии, че в действителност Бълхата не е обвързал публично бъдещето си с “блаугранас”. Поради тази причина Бартомеу е изпитал потребността още веднъж обществено да успокои почитателите, че талисманът на клуба е парафирал.

Малко преди този момент пък спортният шеф Албер Солер също опита да смъкна напрежението, убеждавайки всички, че договорката сред двете страни е подписана. Единственото разминаване сред него и изявлението на Бартомеу бе в датата, на която е подписан новият контракт - президентът показа, че това се е случило на 30 юни, а Солер говореше за 5 юли. Примера дивисион 3 кръг, събота 9 септември  Барселона 5:0краен резулат  Еспаньол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР