Президентът на Българския футболен съюз в оставка Борислав Михайлов влезе

...
Президентът на Българския футболен съюз в оставка Борислав Михайлов влезе
Коментари Харесай

Боби Михайлов влезе през задния вход на конгреса на БФС, обиден е, че усърдната му работа е била зачеркната цинично

Президентът на Българския футболен съюз в оставка Борислав Михайлов влезе през задния вход на хотел " Маринела " под сериозна защита. Там се организира Конгресът на Българския футболен съюз (БФС).

Така Михайлов избегна каквито и да било въпроси преди началото на форума. Той откри съвещанието на конгреса на БФС за избор на ново управление с малко послание.

„ Смятах, че в общата поддръжка към визията и програмата ни създадени с специалистите на УЕФА (б.ред. утвърдена през 2022 г.), надвива рационалното сериозното и рационалното мислене, над оня лов на вещици, на който мисля, че се бяхме нагледали и наслушали. Е, оказа се, че е тъкмо противоположното. Боли ме, че усърдната работа и следването на тактиката малко по малко, напъните на БФС под мое управление да постави основите на положително и ярко бъдеще – всичко това беше зачеркнато по нападателен, безсрамен и вулгарен метод, “ сподели Михайлов.

" Всекки може да приказва за цветя и рози и да дава образците от другите страни, само че е значимо да оценяваш политическата и икономическата действителност, които няма по какъв начин да финтираш с философия, " сподели още Михайлов.

В залата има 465 регистрирани делегати от 493, които имат право на глас. Това значи, че за избор на нов президент на първи тур са нужни 233 гласа. Част от клубовете към този момент оповестиха за кого ще гласоподават. От " ЦСКА-София ", " Пирин " и " Ботев " (Пд) оповестиха, че ще поддържат Димитър Бербатов. От " Локомотив " (Пд) потвърдиха поддръжката си за Михаил Касабов. " Ще гласоподавам за " Левски "! ", пък съобщи витиевато притежателят на " синия " клуб Наско Сираков.

в подготвеност за приложимост на водни оръдия, поради проведен във Facebook митинг на футболни почитатели. Към момента протестиращи пред хотел „ Маринела “, където се организира съвещанието на конгреса няма.

Заседанието на конгреса се излъчва директно в YouTube канала на БФС.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР