Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов предприе спешна контра

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов предприе спешна контра
Коментари Харесай

СНИМКИ Боби Михайлов се щракна с шефа на УЕФА и отсече: Бг футболът е в добри ръце

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов предприе незабавна контра след офанзивите от страна на Димитър Бербатов и показа в обществените мрежи, че дружно с президента на УЕФА Александър Чеферин са на мнението, че бъдещето на българския футбол е в положителни ръце. " Имах опция да проведа и дълъг и градивен диалог с моя добър другар Александър Чеферин , с който се обединихме към тезата, че бъдещето на българския футбол е в положителни ръце ", написа Михайлов, който е бил посетител на честването на 30-ата годишнина от основаването на Футболната асоциация на Украйна.

Ето какво написа президентът на БФС в обществените мрежи: 

За мен беше голяма чест и самопризнание да бъда посетител на честването на 30-ата годишнина от основаването на Футболната асоциация на Украйна.

Смятам, че методът, по който се развива футболът в тази страна, е добър образец за всички източноевропейски федерации и приветствам сътрудника си Андрий Павелко както за свършената работа, по този начин и за множеството положителни вероятности пред ръководения от него съюз.

Именно вероятностите във футбола бяха съществена тематика на работната среща, която организирах дружно с редица сътрудници от целия свят, емблематични някогашни футболисти и ръководители на ФИФА и УЕФА, както и президента на Украйна Володимир Зеленски.

Имах опция да проведа и дълъг и градивен диалог с моя добър другар Александър Чеферин , с който се обединихме към тезата, че бъдещето на българския футбол е в положителни ръце.

Не на последно място останах удивен от топлото отношение на локалните ентусиасти, които ме върнаха в най-славните години на българския футбол - тогава, когато националният ни тим, с мен като капитан, си заслужи международна популярност.

Всички се надяваме тези времена да се повторят, а с работата си върша и ще продължа да върша всичко допустимо това да се случи. "

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР