Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка. Това

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка. Това
Коментари Харесай

Борислав Михайлов подаде оставка

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка. Това стана на съвещанието на Изпълнителния комитет на Футболния съюз в понеделник.
Прочетете още
" За да са спокойни всички, подадох оставка. Ще ви кажа единствено няколко думи за това, което се случваше в последните две години. Откакто се завърнах отпред на футболния съюз, аз, управлението на футбола, цялата администрация на БФС, бяха подложени на невиждан напън, непрекъснати рецензии, клюки, неистини и експанзия. Въпреки това за относително малко време, изпълнихме по-голямата част от задачите в тактиката, която беше призната на последния конгрес, който завоювах. Да, националният тим не се показа на равнище, само че когато става въпрос за топка, няма по какъв начин да се дадат гаранции за триумф. Всичко останало, което е зависело от мен и от БФС, е изпълнено ", зaяви Михайлов след съвещанието на изпълкома.

Подробности за процедурата по желание на нов президент даде изпълнителният шеф Борислав Попов.
 
„ На 6 декември ще бъде свикано ново съвещание на Изпълкома, на което ще бъдат признати дневен ред, място и дата на идния Конгрес, който очевидно ще се състои идната година. Технологичното време е най-малко два месеца ”, оказа Попов.

Това бе първо събиране на шефовете на футболния съюз след митинга на 16 ноември против ръководството на Борислав Михайлов, довел до всеобщи конфликти на футболни почитатели и полиция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР