Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков поздрави Роджър

...
Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков поздрави Роджър
Коментари Харесай

Шефът на българския тенис Стефан Цветков поздрави Роджър Федерер за титла №100

Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков поздрави Роджър Федерер за историческото му достижение - извоюваната купа №100 от календара на АТР в кариерата.

Цветков изрече персонално своето самопризнание към швейцарската легенда след успеха на Федерер в шампионата от сериите АТР 500 Dubai Duty Free Tennis Championships.

Партньорите в организацията на Sofia Open от Dubai Duty Free Салах Талак и Барат Годхинди са разказали на Федерер и за сполучливия шампионат от сериите АТР 250 в София през февруари, следен от над 45 000 фенове онлайн и стигнал до 280 милиона души интернационална телевизионна публика.

Участниците в София потвърждават високата класа на българския шампионат със мощно показване и по-късно. Гаел Монфис завоюва купата в Ротердам след победа на финала над Стан Вавринка, а в полуфинала над първенеца от България Данил Медведев. Стефанос Циципас завоюва купата в Марсилия, преди да завоюва трагична тричасова борба с Монфис на полуфиналите и да доближи до финала в Дубай против Федерер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР