Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков коментира настоящата

...
Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков коментира настоящата
Коментари Харесай

Президентът на БФТенис коментира отношенията си с Григор Димитров


Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков разяснява актуалната обстановка в спорта в изискванията на пандемията на новия ковид. Той изясни за какво 15 юни е основна дата за тениса и разяснява връзките си с Григор Димитров, въпреки да не се впусна в конкретика.

“Има три варианти за дати, изчакваме да забележим по какъв начин ще се подреди календара, сегашният образцов календар е лудница. Турнирът в София не може да е септември, тъй като желаят да създадат сезон на клей преди “Ролан Гарос” и да се проведат “Мастърс”-ите в Мадрид и Рим. Ние вършим всичко допустимо да се състои Sofia Open, всеки ден си приказваме и с притежателите на лиценза. Ние кой знае какви огромни спонсори не сме имали, нито пък ВИП ложи. Имали сме положително медийно отразяване и супер аудитория.

Когато на 15 юни разгласят дали ще има US Open, тогава доста неща може да се променят”, сподели Цветков, след което разяснява връзките си с Григор Димитров.

“Няма нищо премълчано сред федерацията и Григор. Има една обстановка преди 7-8 години, безусловно персонална. Но ние постоянно сме били безусловно точни. Има една преживелица, обвързвана с “Хопман къп”. Тогава може и да съм реагирал погрешно, само че аз мисля, че беше вярно. Особено в случай че мой непосредствен човек беше доста болен. И от този момент няма нищо, безусловно нищо. Какви ли не тълкования няма в пространството”, сподели още Цветков.

Пълното изявление на президента на БФТенис вижте в YouTube предаването “Break Point” на журналиста и тенис коментатор Петьо Борисов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР