Президентът на българската федерация по ски Цеко Минев говори от

...
Президентът на българската федерация по ски Цеко Минев говори от
Коментари Харесай

Цеко Минев: Това е общата ни сбъдната мечта

Президентът на българската федерация по ски Цеко Минев приказва от Пампорово, където сега се организира Световната купа по сноуборд. 

" Това е заслужена премия за федерация след последните 20 години твърдоглав труд. Да покажем на международната федерация, че България може и го прави на най-високо равнище. Тук ще има и Европейска купа. Това е невероятна реклама по целия свят ", показа той пред камерата на DIEMA SPORT 3. 

" Това в действителност мога да кажа, че последните 10 години, българската федерация построи сериозен екип за организацията на такива надпревари. Разбира се, без помощта на курортите и държатава, това няма по какъв начин да се случи. Радо Янков най-сетне на родната си писта, пред родната си аудитория, той е стимулиран ", сподели още президентът на федерацията.

" 2017-а година, когато Радо победи за първи път в Банско си казахме, че ще създадем всичко допустимо да докараме Световна купа в Пампорово. Това е общата ни сбъдната фантазия. Стискаме му палци и каквото сноубордът покаже ", показа той

" Те са на чертата за влизане на финали, което ме радва. От сърце се веселя, че имаме огромен юношески отбор, това е бъдещето. Няма да има дупка след Радо Янков ", приключи Цеко Мнев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР