Президентът и старши треньор на ВК Левски Владимир Николов даде

...
Президентът и старши треньор на ВК Левски Владимир Николов даде
Коментари Харесай

Владо Николов: Целим се в титлата и Купата на България

Президентът и старши треньор на ВК Левски Владимир Николов даде особено изявление пред Sportal.bg и Sportal TV , в което показа упованията си за новия сезон в Суперлигата и при подрастващите.
 Вижте по какъв начин върви градежът на новата зала на волейболния Левски @@@

" Подготовката върви обикновено Левски е подготвен със селекцията, запазихме съвсем целия състав от предишния сезон. Ще заложим на множеството волейболисти, които и през предишния сезон бяха в тима. Трифон Лапков го готвим да играе на поста на диагонал на разпределителя. Имаме и някои нови попълнения, множеството, от които от юношеския ни тим. Целим се в купата и Купата на България. Вярно е, че съставите на Хебър и Нефтохимик направиха огромни селекции, само че считаме, че може да сме равностойни с тях. Не считаме да привличаме нови волейболисти, в случай че нещо непредвидено не го наложи ", разяснява Владо Николов особено пред Sportal.bg .
 Вижте по какъв начин върви градежът на новата зала на волейболния Левски @@@

" Смятам, че Андреа Буратини е един извънреден експерт и дава една много добра добавена стойност на всичко, което вършим в клуба. Хората, които работят с него, са напреднали много, очевидно е. Надявам се, че тази година резултатите на юношите старша възраст ще бъдат по-добри. Независимо че ще бъдат водени от Андрей Жеков на мачовете, по-голяма част от тренировките ще бъдат водени от Андреа. Надяваме се с тази симбиоза сред Андрей Жеков и Андреа Буратини да спечелим най-сетне тази купа, която ни е значима и ни липсва ", сподели още треньорът на " сините ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР