Президентът Доналд Тръмп се опитва да превърне свободните и честни

...
Президентът Доналд Тръмп се опитва да превърне свободните и честни
Коментари Харесай

Целта на Тръмп е всяване на хаос след изборите

Президентът Доналд Тръмп се пробва да трансформира свободните и почтени избори в Америка в объркана примес от дезинформация, благовидни правни искания и безпочвени нападки против устоите на демокрацията в страната.

Хаосът и объркването, които се основават вследствие на това, не са последица от тактиката на Тръмп след провалянето му от демократа Джо Байдън. Хаосът и объркването са самата тактика.

Лавината от нападки на Тръмп против изборите му разрешава да посее неодобрение и съмение измежду най-верните си поддръжници, създавайки у мнозина лъжливото усещане, че е жертва на машинация при гласуването. Това няма да задържи Тръмп на поста, който Байдън ще поеме от 20 януари, само че може да подкопае напъните на новия президент да сплоти разграничената нация и да подхрани идващите желания на Тръмп - било то нова кандидатура за Белия дом през 2024 година или значимо медийно начинание.

" В случая напълно става дума за поддържане на егото му и на вниманието върху него ", сподели някогашният републикански губернатор и сенатор от Ню Хемпшър Джъд Грег. " Той натрупва доста пари и има намерение да ги употребява. "

Резултатите от тактиката на Тръмп към този момент стартират да се виждат. Оповестено през вчерашния ден изследване на Монмътския университет сподели, че съгласно 77 % от поддръжниците на Тръмп успеха на Байдън се дължи на машинация макар непреодолимите доказателства за противоположното.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР