Президентът Доналд Тръмп, който се лекува от коронавирусна инфекция в

...
Президентът Доналд Тръмп, който се лекува от коронавирусна инфекция в
Коментари Харесай

Тръмп напусна за кратко болницата

Президентът Доналд Тръмп, който се лекува от коронавирусна зараза в болница, направи ново видеообръщение към своите почитатели в обществените мрежи. Във видеото Тръмп благодари на медицинските експерти, които се грижат за него.

" Беше забавно пътешестване. Научих доста за COVID-19. Научих го като в действителност се върнах на учебно заведение. Това е същинското учебно заведение. Но го схванах, разбрах го. Много е забавно, ще ви го опиша... Междувременно... Обичаме Съединените щати и това, което се случва. Благодаря ви! ", сподели Тръмп, представен от БНР.

По-рано се появи информация, че американският президент може да бъде изписан от болничното заведение. Тръмп напусна за малко военната болница " Уолтър Рийд " в предградие на Вашингтон, предадоха международните организации. Тръмп беше с маска в кола, в която се намираха минимум още двама души също с маски. През стъклата на возилото си той помаха на свои симпатизанти, събрали се покрай постройката на болничното заведение. След това той се върна в лечебното заведение.

Кандидатът на Демократическата партия за президент на Съединени американски щати Джо Байдън даде следващ негативен тест за ковид, съобщи AP. Това е трети тест, на който той се подлага от петък насам, откакто стана ясно, че президентът Доналд Тръмп, с който бяха на дебати в Кливланд, е инфектиран.

Междувременно Белият дом е дал на управляващите на щата Ню Джърси имената на над 200 души, които са били на прояви, свързани с обиколката на Доналд Тръмп за набиране на средства за предизборната му акция в Бедминстър в четвъртък, съобщи Ройтерс. Здравните управляващи на Ню Джърси са се свързали с хората, които са били на деянията и са им предложили да се следят за признаци и да се самоизолират, в случай че са били в стеснен контакт с президента и с хора от личния състав му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР