Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик

...
Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик
Коментари Харесай

Тръмп няма намерение да оттегли САЩ от ядреното споразумение с Иран

Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила няма желание да отдръпна Съединени американски щати от нуклеарната договорка с Иран, макар че тя към този момент не е в полза на националната сигурност на Съединени американски щати.

Това заяви пред публицисти държавният секретар Рекс Тилърсън, представен от международните организации. Тази вечер Тръмп ще направи изказване в Белия дом, в което ще оповести съответните недостатъци на съглашението и ще се спре на предизвикващите безпокойствие дейности на Иран отвън нуклеарната област - ракетната му стратегия, поддръжката за сирийския режим на Башар Асад, на ливанското ислямисткото придвижване Хизбула и други групировки, дестабилизиращи региона на Близкия изток.

Тръмп ще даде също необятни права на министерството на финансите да постанова стопански наказания на физически и юридически лица и на корпуса на гвардейците на революцията. Тилърсън категорично акцентира, че Съединени американски щати няма да се отдръпват от договорката, подписана от Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила и още пет международни сили, само че ще се опита да убеди Конгреса да утвърди по-твърда политика към Техеран. Държавният секретар призна, че тактиката може и да не проработи, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР