Президентът Джо Байдън се присъедини в четвъртък от двама от

...
Президентът Джо Байдън се присъедини в четвъртък от двама от
Коментари Харесай

3 президенти, изпълнения на знаменитости и прекъсвания на протестиращи по време на набирането на средства за кампанията на Байдън на стойност 25 милиона долара

Президентът Джо Байдън се причисли в четвъртък от двама от своите прародители от Демократическата партия за набиране на средства със звезди в Радио Сити Мюзик Хол, че акцията му сподели донесе повече от $25 милиона.

Бившите президенти Барак Обама и Бил Клинтън участват на събитието в Ню Йорк с повече от 5000 поддръжници - в това число няколко протестиращи, които прекъснаха програмата, когато тримата президенти говореха.

Актьорът и комедиант Минди Калинг е хазаин на събитието, а водещият късно вечер Стивън Колбърт модерира диалог с Байдън, Клинтън и Обама. Специални посетители включват звезди като Queen Latifah, Lizzo, Ben Platt, Cynthia Erivo и Lea Michele.

По време на модерирания диалог Колбърт се пошегува, че моментът е исторически, тъй като „ трима президенти са пристигнали в Ню Йорк, и нито един от тях да не се яви в съда “, отправяйки удар към наказателните обвинявания и гражданските процеси на някогашния президент Доналд Тръмп.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР