Президентът да даде срок на Корнелия Нинова до 26 юли,

...
Президентът да даде срок на Корнелия Нинова до 26 юли,
Коментари Харесай

ГЕРБ: Президентът да даде срок до 26 юли на Нинова да върне мандата

Президентът да даде период на Корнелия Нинова до 26 юли, 17 часа да върне мандата за държавно управление. Ако тя не може да предложи министър председател, тогава Румен Радев да стартира дейности за преустановяване на мандата на Народното събрание и за привикване на предварителни избори, упорстват от ГЕРБ.

За всички е ясно, че третият мандат се протака. Това излиза наяве от един изминал запис от ПГ на " Демократична България ", които аз към този момент назовавам " Демократите от Социалистическа България ", съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова ясно.

Става ясно от този запис, че има парламентарно крило на Политическа партия и Лена Бориславова, изтъквам Христо Иванов. Става ясно, че в случай че някои си направи бухалка от КПКОНПИ, то различен желае да взе участие в работата на тази бухалка и да я управлява по време на избори. Това пък е откъс, употребен от Христо Иванов да изясни отношението на Тошко Йорданов към антикорупционния закон, който следва да бъде прегледан в пленарната зала. Чухме и още нещо - че Корнелия Нинова се е " хванала за решението за КЕВР, с цел да може да държи по този начин мандата до 16 август и да има избори на 16 октомври, уточни още Атанасова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР