Президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев се разлюти и за първи

...
Президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев се разлюти и за първи
Коментари Харесай

Плевнелиев се разлюти. За първи път удари Борисов, разкри тайния план на Радев

Президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев се разлюти и за първи път удари своя правилен сподвижник Бойко Борисов. Вмени му виновност за избора на Румен Радев за президент.

Българската граница не е добре работеща. Притесненията на хората в Родопите не виждат. Губим посоката. Българската държавност би трябвало да бъде избавена от президента Румен Радев, който съумя да раздели евроатлантическите сили от България, разяснява в изявление за bTV Плевнелиев.
-->
„ Европейските президенти, които са избирани от Народното събрание, са съвсем без никакви пълномощия. Нашият президент е с доста пълномощия, тъй като е избиран от хората “, уточни още Плевнелиев.

Той е на мнение, че служебното държавно управление като институт е непотребен и непотребен и би трябвало да се махне.

„ Ако упоритостта на Радев да стане министър-председател се реализира, в случай че вероятно се орежат пълномощията на президента, те ще отидат при премиера “, съобщи Плевнелиев.

„ Вие знаете за връзките на Божков с съветските служби и за упоритостите на Радев “, посочи той.

Според него 2024 година може да реши интеграцията ни в Европа, а играта на Радев е политическия набор да бъде раздрънкан.

„ Задачата на политическите водачи от евроатлантическия набор да останат дружно, до момента в който интеграцията ни в Европа се реализира “, съобщи Плевнелиев.

Президентът акцентира, че 24 май е същинският български празник, а не трети март на който сме получили нещо, което по-скоро е нещо пропагандно. Той уточни, че Санстефанския контракт не е контракт, а прелиминарен контракт, която Русия след това нарушава.

„ Тъжно е, че в България по-скоро един човек с прякор „ трактора “ има късмет да посредничи при основаването на държавно управление в сравнение с един някогашен президент с потвърдена известност и полезности “, съобщи Плевнелиев.

Той акцентира, че страната ни заплаща тежка цена и сътрудниците от „ Държавна сигурност “ са на всички места.

„ Вина имат Иван Костов, както и Кирил Петков. Бойко Борисов също, тъй като разреши на Радев да стане президент с кандидатурата на Цецка Цачева.

Ако бяха поели подадената от нас ръка, всички промени щяха да бъдат осъществени от тази коалиция. Плащаме тежка цена, че сътрудниците от Държавна сигурност са на всички места.

Че имат проект за отклоняването ни от европейското развиване. Добро неприятно това държавно управление би трябвало да ни вкара в еврозоната. Друг късмет няма да има. Звънях на Петков и Борисов с цел да се случи, това което се случи. Това държавно управление се случи в Народно събрание пред очите на хората с ясни цели, стратегия и поддръжка. Не го бутайте до момента в който не влезем в еврозоната. Това ще бъде сериозна неточност “, съобщи Плевнелиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР