Презентацията на новия смартфон на Honor от среден клас 10

...
Презентацията на новия смартфон на Honor от среден клас 10
Коментари Харесай

Honor 10 Lite излиза следващата седмица

Презентацията на новия смарт телефон на Honor от междинен клас 10 Lite ще се състои в Пекин. Това се вижда в тийзъра, оповестен в китайската обществена мрежа Weibo. Рекламното изображение демонстрира задния панел на устройството.
Първото, което незабавно се вижда е градиентният цвят на корпуса. Цветът на гърба на смарт телефона гладко минава от бял към наследник. Тази специфичност очевидно се е трансферирала от модела Honor 10, показан през месец април тази година. От името си проличава, че Honor 10 Lite ще бъде опростена версия на този модел.

Камерите са като на Honor 8C – обективите и светодиодната фотосветкавица се сложени отвесно в една линия. Скенерът за пръстови отпечатъци е ситуиран в средата на задния панел. В долната част на гърба на устройството се вижда отвесния надпис Honor. Очакванията са дисплеят на телефона да има дребен капкообразен разрез за предната камера и датчиците.

Тийзърът се появи ненадейно и точните механически характерности на Honor 10 Lite към този момент са незнайни. Уеб порталът PlayfulDroid допусна, че смарт телефонът ще се базира на 12 nm SoC Kirin 710 с 8х процесорни ядра с тактова периодичност до 2,2 GHz. Предполага се, че акумулаторната батерия на устройството ще е с огромен потенциал. Очаква се началната настройка на Honor 10 Lite да е с цена към $144.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР