През юни 2014 г. американското сп. Спортс Илюстрейтед излиза с

...
През юни 2014 г. американското сп. Спортс Илюстрейтед излиза с
Коментари Харесай

Пророческа корица на Спортс Илюстрейтед е хит след титлата на Астрос

През юни 2014 година американското сп. " Спортс Илюстрейтед " излиза с корица, на която предвижда, че Хюстън Астрос ще завоюва Световните серии в МЛБ през 2017 година По това време " астронавтите " са безапелационно най-слабият тим във Висшата лига и таман са сложили антирекорд, като са се трансформирали в първия бейзболен клуб в историята с право на избор №1 в драфта в три следващи години.

Въпреки това авторитетното списание прави самоуверено предсказване, като разгласява на първа страница фотография на новобранеца на Хюстън Джордж Спрингър с сбит текст: " Вашите първенци в Световните серии 2017 ". Три сезона и половина по-късно пророчеството се сбъдна и предходната седмица Астрос победи с 4-3 победи против Лос Анджелис Доджърс, а за MVP на огромния край бе определен... Джордж Спрингър.



В интерес на истината обаче от " Спортс Илюстрейтед " трансформират своя фокус в бъдещето и при започване на 2017 година вършат нова прогноза, този път изключваща вероятността Хюстън даже да стигне до Световните серии. На корицата на изданието, отдадено на началото на новия сезон, списанието поставя фотография на звездата на Лос Анджелис Ейнджълс Майк Траут, а в долния ляв ъгъл написа, че първенец ще бъде Лос Анджелис Доджърс след победа във финала над Кливланд Индиънс.

Въпреки това сега почитатели и колекционери се вълнуват само от юнския брой от 2014 година, който е новият шлагер в интернет. В eBay цените на " шампионската " корица започват от $100, а най-скъпият продаден образец до момента струваше на купувача $560. В редакцията на " Спортс Илюстрейтед " също се одобряват поръчки за пророческата първа страница – $79,95 в рамка и $19,95 без рамка.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР