През януари 2021 г. на Марисела Джакаман, главен помощник-окръжен прокурор

...
През януари 2021 г. на Марисела Джакаман, главен помощник-окръжен прокурор
Коментари Харесай

Прокурорите обещават да потърсят справедливост за Мария Муньос след подозрителната смърт на съпругата на Тексас

През януари 2021 година на Марисела Джакаман, основен помощник-окръжен прокурор на окръг Уеб в Ларедо, Тексас, беше предоставено да преследва Джоел Пелот, който е бил упрекнат в убийството на 31-годишната си брачна половинка Мария Муньос. Към Джакаман се причислиха Ана Карен Гарза Гутиерес, основен помощник-прокурор на 406-и областен съд, и помощник-прокурорите Карина Риос и Кристъл Калдерон. Изцяло женският прокурорски екип щеше да има сложната задача да потвърди на правосъдните заседатели, че Пелот е имал средствата и претекста да убие брачната половинка си и майката на двамата им дребни сина.

Някои от най-уникалните доказателства в този случай са дневниците на Муньос, където тя е изливала възприятията си. Собствените думи на Мария предоставиха на следователите прозорец в живота й през месеците, довели до гибелта й.

„ Успяхме да покажем нейния темперамент, нейната персона, нейните битки, насладата, която изпитваше като майка... “, споделя Джакаман на кореспондента на „ 48 часа “ Ерин Мориарти в изявление за  „ The Jou...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР