През януари 2014, когато се обсъждаше злополучния проект за нов

...
През януари 2014, когато се обсъждаше злополучния проект за нов
Коментари Харесай

Законодателството ни поощрява корупцията, смята известен адвокат

През януари 2014, когато се обсъждаше злощастния план за нов Наказателен кодекс, от който бяха махнали алинеята за маловажния случай за държане на наркотични субстанции, БТВ ме бяха поканили в утринния си блок да разясня тематиката.
Преди да ми дадат думата пуснаха господин Панков от ГДБОП, с цел да изясни какъв брой значимо е да има по-голяма наказателна принуда, тъй като другояче всякакви дилъри се измъквали.
Всъщност това е.
Днес прокуратурата твърди, че е арестувала господин Цветан Панков.
Аз пък ви споделям, че казусът не е в индивида. Нашето безумно законодателство корумпира всеки човек .
Това написа в обществената мрежа фейсбук известният юрист Калин Ангелов във връзка днешния арест на висшите оперативни чиновници на Министерство на вътрешните работи, отговарящи за битката с наркотрафика.
В това свое присъединяване от 2014г. приказвам, че причините на полицията са същите каквито са били 10 години преди този момент - през 2004г.
Днес 2020г, служителите на реда не престават да нямат чест и достолепие и не престават да приказват по малкия екран същите нелепости (в частни диалози всички споделят друго). Да сме живи и здрави да забележим дали ще имат такова през 2027 или 2030.
Колко още нещастници ще пострадат единствено тъй като вас приятели от правораздавателните органи ви е боязън да говорите истината обществено.
А истината е елементарна, единствено регулация (легализация) на производството, продажбата и използването на Наркотични субстанции, може да ни избави пътя на безумието, по който върви към този момент 20 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР