През второто тримесечие на годината в продажба ще постъпи смартфона

...
През второто тримесечие на годината в продажба ще постъпи смартфона
Коментари Харесай

Energizer Hardcase H570S: здрав смартфон с FHD+ екран и 4800 mah батерия

През второто тримесечие на годината в продажба ще постъпи смарт телефона с нараснала издръжливост Energizer Hardcase H570S, работещ под ръководството на операционната система Android 8.0 Oreo.

Апаратът е в сходство със спецификацията IP68. Той не се опасява от половинчасово потапяне под вода на дълбочина до пет метра. Освен това, устройството може да пада от 1,2 метра височина.

Смартфонът е оборудван с 5,7-инчов екран с FHD+ формат (2160 × 1080 точки). Екранът е предпазен от повреди посредством стъклото Gorilla Glass 3. В задната част се намира двойна камера въз основата на датчици с 13 и 0,3 млн. пиксела. Предната камера е с резолюция 8 милиона пиксела.



Смартфонът носи в себе си още четириядрения процесор MediaTek, 3 GВ оперативна памет и флаш-модул с потенциал от 32 GВ с опция за разширение посредством microSD карта. Има и дактилоскопичен скенер и NFC модул.

За зареждането дава отговор много мощна акумулаторна батерия с потенциал 4800 mah. Поддържа работа в мобилните мрежи от четвърто потомство LTE и е планувана опция за слагане на две SIM-карти. Споменава се също и врата USB Type-C и технология за бързо зареждане.

За цената на модела Energizer Hardcase H570S към момента няма информация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР