През втората половина на този месец ни очаква есенният коридор

...
През втората половина на този месец ни очаква есенният коридор
Коментари Харесай

Мощното Пълнолуние на 14.10.2023 г. ще отвори силно КАРМИЧЕН коридор! ДЕВА, разкриват се нови възможности! КОЗИРОГ, реализирате…

През втората половина на този месец ни чака есенният кулоар на затъмненията. Коридор на есенното затъмнение 14/10-28/10/23: какво ще донесе този интервал на всеки зодиакален знак. Това е сложен интервал на промяна, който ще ни разреши да разберем и осъзнаем доста.

Представителите на всички зодиакални знаци са обречени да преживеят измененията и да одобряват провокациите на ориста.

Овен

Трябва да се подложите на сериозен тест за мощ. Опитайте се да употребявате здравия разсъдък във всичко. Запазете успокоение в сложни обстановки. В противоположен случай ще се сблъскате с спорове.

Телец

Ще работите крепко. Но ви е мъчно да установите прочувствена връзка със фамилията и приятелите. През този интервал имате късмет да откриете нови вероятности посредством партньорства.

Близнаци

Очакват ви доста нови запознанства и прелестно другарство. Ще можете ясно да изразявате мислите си. Хората ще ви обръщат повече внимание. В края на месеца връзките с околните ще се трансформират.

Рак

Ставаш разговорлив. Вашата креативност притегля другите. Не пропускайте опцията да създадете нещо ново.

лъв

Очакват ви нови страсти и усещания. Образовайте се. Общувайте по-често с обичаните хора.

Дева

Очаква ви необикновено спокоен и постоянен интервал. Пред вас са отворени нови благоприятни условия за кариера. Опитайте се да бъдете практични във всичко.

Везни

Тази година ви донесе огромни промени. По време на коридора на затъмнението би трябвало по-често да напускате зоната си на комфорт. Чувствайте се свободни да поемете нови планове. Ще почувствате прилив на ентусиазъм.

скорпион

Трябва да се контролирате. Бъдете деликатни към страстите си. Трябва да положите доста старания, с цел да се принудите да извършите нещо.

Стрелец

Ставате дейни. Вашите действия стават привлекателни за другите. Не бъдете прекомерно дейни, намерете време за отмора.

Козирог

Вие сте на върха на опциите си. Бъдете подготвени да реализирате концепциите си. Покажете храброст и увереност.

Водолей

Отварят се нови вероятности. Имате късмет да срещнете забавни хора. Не се отхвърляйте от забавни пътувания. Можете да разчитате на интуицията си.

Риба

Имате потребност от поддръжката на вашето семейство и другари. Техните мъдри препоръки ще ви оказват помощ да се почувствате по-добре. Търсете салдото сред страстите и разсъдъка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР